Zomercongres 2021

Covid-19 zette een streep door vele activiteiten. Ook het Zomercongres 2020 van de Leefbaarheidsalliantie kon niet doorgaan. Gerrit Kapteijns legde het aan jou en aan zichzelf uit in de video onder aan deze pagina.

We kunnen geen koffiedik kijken, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we de deuren weer open kunnen zetten. We zetten in op een heel lange zomer met als stralend slotakkoord,  

op maandag 11 oktober 

in de Honigfabriek in Nijmegen 

in de Honigfabriek in Nijmegen 

Na drie edities is ons congres Klein verzet, groot geluk voor velen een begrip geworden. Het is dé plek waar mensen, ideeën en kennis bij elkaar komen. Kleine initiatieven van inwoners, die bij elkaar opgeteld enorm veel betekenen voor de leefbaarheid van onze omgeving. Die energie bij elkaar brengen is de kern van het Zomercongres. 

 

Wat kun je verwachten? 

’s Morgens (9.00 - 12.00 uur) is er een programma waarin je een verdiepende workshop kunt volgen. 

Je kunt ’s middags (vanaf 12.30 uur) instappen voor de informatiemarkt, speeddates met fondsen, mini-workshops en Eerste Hulp Bij Initiatieven. Natuurlijk ga je zitten om je rechterhersenhelft te laten prikkelen door hoofdspreker Mirjam Spitholt, specialist gelukskunde.

Bijzonder is ook het verhaal van Manon Ossevoort, die op een tractor naar de Zuidpool reisde en zo een onmogelijke droom waarmaakte. De Nijmeegse stand-up comedian Samir Fighill sluit het programma af en luidt de borrel in.  (Einde 18.00 uur)

Je kunt je nu al aanmelden! Klik hieronder op de afbeelding. 

aankondiging zomercongres