Workshop

Op zoek naar geld

Vind geldbronnen die bij je ideeën passen

In deze interactieve workshop maken we je wegwijs in financieringsland. Fondsen, sponsoring, crowdfunding, fondsenwervende events,  contracten: wat houdt het in? Wat zijn de verschillen? Wat heb je voor de verschillenden manieren van financieren nodig? Welke manier van financieren past bij jou en jouw initiatief? Wat zijn ervaringen van anderen?

Hoe?
We trappen de workshop af met het spel ‘Gek Op Geld’. We krijgen hiermee spelenderwijs de voor-en nadelen van verschillende financieringsbronnen in zicht. Daarna gaan we daar dieper op in aan de hand van jullie concrete uitdagingen. Je werkt zelf uit welke financieringsvorm het beste past bij jouw initiatief en wat de volgende stap is.

Resultaat
Deelnemers hebben zicht op de voor-en nadelen van diverse financieringsbronnen en kunnen gericht op zoek naar een mix van bronnen die bij hen past.

Deze workshop verzorgen wij op aanvraag. Mail naar vraag@leefbaarheidsalliantie.nl of laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Aanvraag informatie workshops & trainingen