Workshop

Ledenbehoud

Meer verbinding en betrokkenheid van jouw leden.

Ken je dat? Je hebt een prachtige vereniging, mooie activiteiten en talloze ideeën. Maar het ledenbestand wordt kleiner en nieuwe leden zijn moeilijk te vinden. Activiteiten komen lastig van de grond omdat er niet genoeg organisatiekracht is. De leden die er wel zijn, maken vooral gebruik van de voordelen van het lidmaatschap, maar zijn weinig betrokken.

Bijeenkomsten

Daar gaan we wat aan doen! De Leefbaarheidsalliantie organiseert twee rondes van bijeenkomsten speciaal voor verenigingen in Gelderland. Samen gaan we aan de slag met de vraag hoe je zorgt voor meer verbintenis en betrokkenheid met je leden. Naast informatie en inspiratie stellen we in de eerste bijeenkomst een actieplan voor jullie eigen vereniging op. In de tweede bijeenkomst blikken we hierop terug én delen we tips om het nóg leuker te maken. De bijeenkomsten worden op verschillende plekken georganiseerd zodat er altijd een plekje bij jou in de buurt is.

Praktische info

Waar en wanneer
Donderdag 22 september: BMV Mariënvelde
Dinsdag 27 september: Kulturhus Epe
Maandag 3 oktober: Dorpshuis IJzendoorn

Tijdstip
19:45-21:45 uur (inloop vanaf 19:30)

Deelname
Kom het liefst met 2 personen per vereniging.

Kosten
Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je via dit formulier aan voor de bijeenkomst op 22 september, 27 september of 3 oktober. Tot dan!

 

Meer weten?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je vragen? Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op.

Mail je liever? Dat kan ook. Stuur je vraag naar vraag@leefbaarheidsalliantie.nl onder vermelding van ‘Ledenbehoud’.

Direct aanmelden? Vul dan dit formulier in.

Neem contact met ons op

Laar hieronder je gegevens achter.