Workshop

Kennislab 2022

Reis mee naar de toekomst van jouw buurt- of dorpshuis!

Als bestuurslid of vrijwilliger van een dorps- of buurthuis ben je bezig om van jouw dorps- of buurthuis een succes te maken. Je flyert, vraagt aan mensen of zij vrijwilliger willen worden en je brainstormt met elkaar over de exploitatie. Toch zou je nóg een stap verder willen zetten. Daar gaan we in het Kennislab mee aan de slag.

Kennislab 2022 is inmiddels van start gegaan. Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden. Heb je vragen over een van de thema’s of ben je nieuwsgierig naar het vervolg van Kennislab? Laat via het onderstaande formulier je gegevens achter.

We trappen af met een startbijeenkomst  om in de ‘glazen bol’ te kijken van jouw dorps- of buurthuis. Hoe speel je in op onzekerheden, die bijvoorbeeld corona brengt? Wat hebben jullie nodig om klaar te zijn voor de toekomst? Een belangrijke stap is jullie sociale missie. Aan welk maatschappelijk probleem werk je? Welke oplossing bied je? Voor wie, waar en met welke activiteiten? We maken een start met jullie business model canvas. 

Bijeenkomsten
Het Kennislab richt zich op het thema exploitatie, beheer en organisatie. Er worden 4 bijeenkomsten georganiseerd in verschillende dorps- en buurthuizen in Gelderland. We zoeken steeds de samenwerking op!

Aanvraag informatie workshops & trainingen