Workshop

Dorpshuizentour 2024

Doe inspiratie en kennis op bij andere dorpshuizen

Ben jij betrokken bij een dorps- of buurthuis in Gelderland? En ben jij altijd al nieuwsgierig geweest hoe andere ontmoetingsplekken omgaan met alle uitdagingen van deze tijd, zoals verduurzaming, het aantrekken van bezoekers of het werven van vrijwilligers? Dan is de Dorpshuizentour van de Leefbaarheidsalliantie iets voor jou!

Wat houdt de Dorpshuizentour in?

Tijdens de tour bezoeken we drie inspirerende dorpshuizen in een specfieke regio in Gelderland. Van een bruisende ontmoetingsplek tot aan een huiskamer van de wijk. Het is een actieve, leerzame en inspirerende dag waar je een kijkje in de keuken neemt bij andere dorpshuizen. Maar waar je ook ideeën uitwisselt, dorpshuizen leert kennen en nieuwe connecties maakt. Om zo geïnspireerd te raken en om samen van elkaar te leren. 

Op dit moment staat er nog geen dorpshuizentour gepland. Vul het formulier hieronder in en we houden je op de hoogte van een volgende dorpshuizentour.

 

Op de hoogte blijven van de volgende dorpshuizentour

We touren verder! Het prachtige aan Gelderland is dat er genoeg regio’s zijn waar we op pad kunnen. Misschien ook wel bij jou in de regio! Sluit je aan? Vul onderstaand formulier in en ontvang een e-mail zodra je je kunt aanmelden.