Workshop

Dorpshuizentour 2024

Doe inspiratie en kennis op bij andere dorpshuizen

Ben jij betrokken bij een dorps- of buurthuis in Gelderland? En ben jij altijd al nieuwsgierig geweest hoe andere ontmoetingsplekken omgaan met alle uitdagingen van deze tijd, zoals verduurzaming, het aantrekken van bezoekers of het werven van vrijwilligers? Dan is de Dorpshuizentour van de Leefbaarheidsalliantie iets voor jou!

Wat houdt de Dorpshuizentour in?

Samen gaan we op pad met een touringbus langs verschillende inspirerende ontmoetingsplekken in Gelderland. Neem een kijkje in de keuken, hoor hun verhaal en wissel ervaringen uit met andere deelnemende dorps- en buurthuizen.

In 2023 gingen we al op Dorpshuizentour in de regio Rivierenland en Arnhem-Nijmegen. Het prachtige van Gelderland is dat er nog genoeg regio’s zijn waar we op pad kunnen. In het voorjaar van 2024 gaan we weer op Dorpshuizentour. Misschien ook wel bij jou in de buurt! Sluit je aan? Vul onderstaand formulier in en ontvang een e-mail zodra je je voor de Dorpshuizentour kunt aanmelden.

Op de hoogte blijven van de volgende dorpshuizentour

We touren verder! Het prachtige aan Gelderland is dat er genoeg regio’s zijn waar we op pad kunnen. Zo gaan we ook in het
voorjaar van 2024 weer op Dorpshuizentour. Misschien ook wel bij jou in de regio! Sluit je aan? Vul onderstaand formulier in en ontvang een e-mail zodra je je kunt aanmelden.