Online cursus fondsenwerven

Heb je geld nodig om je initiatief te realiseren? Duik zelf in de mogelijkheden. Volg de online cursus fondsenwerving van het VSB-Fonds. Of bekijk welke mogelijkheden het beste bij jouw idee passen in: “Hoe Financier ik mijn project?”.


VSB-Fonds

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? De online cursus fondsenwerving helpt u op weg bij het vinden van financiering van uw project. Of u vrijwilliger bent of penningmeester, werkzaam bent in een professionele organisatie of enthousiast meedoet in uw buurt, iedereen wil weten hoe fondsenwerving een succes wordt.


Ga naar de online cursus fondsenwerving van het VSB-Fonds.


Hoe financier ik mijn project?

Als je weet dat je geld nodig hebt, dan is er een wereld aan mogelijkheden beschikbaar. Met de juiste tools is financiering vrijwel altijd haalbaar. Oefen met praktische tips of bekijk welke mogelijkheden het beste bij jouw idee passen in: “Hoe Financier ik mijn project?”


Bekijk de presentatie 'Hoe financier ik mijn project'

0 keer bekeken

CONTACT

vraag@leefbaarheidgld.nl

© 2020 Leefbaarheidsalliantie Gelderland I Privacyverklaring

logo-leefbaarheidsalliantie.png
  • White Houzz Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • Spotify
  • White YouTube Icon