De IGNITE Award daagt je uit!

IGNITE is er voor de impactmakers, op grote en kleinere schaal. Voor de pioniers die echt een verschil maken in het leven van mensen in een kwetsbare situatie. Voor de ondernemers die eenzaamheid onder jong en oud terugdringen; de afstand van de arbeidsmarkt tot mensen verkleinen of de zorg op een andere manier vormgeven. En waarbij een gezond verdienmodel het middel is om tot die maatschappelijke verandering te komen.


Op zoek naar ruwe diamanten

Om mee te kunnen doen, hoeft je plan nog niet compleet uitgewerkt te zijn. Wel is het belangrijk dat je duidelijk maakt voor welk maatschappelijk probleem jij een deel van de oplossing hebt én dat je helder antwoord geeft op 10 vragen die gaan over je onderneming. Ben je al eventjes op weg met bedrijf, ook dan kun je meedoen.  Je mag met je startup maximaal twee jaar geleden je marktintroductie hebben gemaakt. Je zit dan ook nog in een fase waarin je een heleboel dingen moet uitdenken en waar het trainingstraject van IGNITE je absoluut kan helpen.


Als deelnemer kun je dus in de ideeënfase of in de startersfase zitten. Belangrijk is dat de sociale impact van je business mensgericht is. Denk aan impact op het gebied van: sociale cohesie, arbeidsparticipatie, vernieuwing in de zorg of het tegengaan van uitsluiting van bepaalde groepen. Wat wij zoeken zijn ruwe diamanten die we kunnen helpen om hun idee voor een sociale onderneming echt een boost te geven. En die ruwe diamant kun jij zo maar zijn!


Aanmelden kan van 1 juni t/m 31 juli 2020.

Wil je er alles over weten? Bekijk dan deze pagina

0 keer bekeken

CONTACT

vraag@leefbaarheidgld.nl

© 2020 Leefbaarheidsalliantie Gelderland I Privacyverklaring

logo-leefbaarheidsalliantie.png
  • White Houzz Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • Spotify
  • White YouTube Icon