DE LEEFBAARHEIDSALLIANTIE

Leer Lokaal is een initiatief van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland. 

In de Leefbaarheidsalliantie Gelderland werken vier organisaties samen om initiatieven van actieve bewoners te ondersteunen. Initiatieven die de kwaliteit van leven, wonen en werken versterken. Wij doen dat in opdracht en met ondersteuning van de provincie Gelderland. 

 

De Leefbaarheidsalliantie heeft een uitgebreid aanbod van trainingen en workshops. Een selectie hiervan bieden we nu ook online aan om zo inwoners van Gelderland ook in deze tijd te kunnen ondersteunen met hun initiatieven en projecten. Naast workshops en webinars kun je via Leer Lokaal ook 1-op1 advies krijgen van adviseurs over uiteenlopende thema’s.  

 

Dus tot het moment dat de coronamatregelen versoepeld worden en het ‘normale werken’ weer kan beginnen staan we op Leer Lokaal klaar voor de inwoners van Gelderland.  

 

Wil meer lezen over de Leefbaarheidsalliantie? Kijk dan op Leefbaarheid.gelderland.nl 

KLASSIEKAAL

Wil je weer op de 'klassieke' manier leren? Kan je niet wachten tot je weer in het klaslokaal zit?

Bekijk dan nu alvast ons offline aanbod. Dan hopen we je te zien wanneer dit weer kan. 

AFTER SUMMER SCHOOL

21 t/m 25 september 2020

 

Van Creatief denken tot Deep Democracy, Flyers maken en Presentatietechnieken. Tijdens de After Summer School biedt de Leefbaarheidsalliantie een week lang tientallen workshops aan van rond de 2,5 uur. Je kan er meerdere op één dag volgen. De workshops zijn kosteloos voor inwoners van Gelderland. Je kan de opgedane kennis inzetten voor je initiatief, dorp of wijk. Daarnaast ontmoet je veel andere mensen waarmee je ervaringen kan uitwisselen. Een unieke kans dus, om kennis op te doen én te netwerken. De After Summer School vindt plaats in Arnhem.

 

Sfeer proeven? Op de hoogte gehouden worden?

AL ONS AANBOD

Op aanvraag (na afloop corona-maatregelen) 

Ben je een actieve burger of vrijwilliger en wil je jouw initiatief of organisatie verder ontwikkelen? Kun je extra inspiratie, kennis en/of vaardigheden gebruiken? Dan kun je gebruik maken van het  aanbod aan de 'live' trainingen en workshops van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland. 

CONTACT

vraag@leefbaarheidgld.nl

© 2020 Leefbaarheidsalliantie Gelderland I Privacyverklaring

logo-leefbaarheidsalliantie.png
  • White Houzz Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • Spotify
  • White YouTube Icon