Wat is Leerlokaal

De Leefbaarheidsalliantie heeft een uitgebreid aanbod van trainingen en workshops. Een selectie hiervan bieden we nu ook online aan om zo inwoners van Gelderland ook in deze tijd te kunnen ondersteunen met hun initiatieven en projecten. Naast workshops en webinars kun je via Leer Lokaal ook 1-op1 advies krijgen van adviseurs over uiteenlopende thema’s.  

Aanbod trainingen & workshops

Ben je een actieve burger of vrijwilliger en wil je jouw initiatief of organisatie verder ontwikkelen? Kun je extra inspiratie, kennis en/of vaardigheden gebruiken? Dan kun je gebruik maken van onderstaand aanbod aan trainingen en workshops van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland.

DD Hanneke 1.jpg

KENNISBANK

Bij het opzetten van een initiatief voor je wijk of buurt komt veel kijken. Met een goed idee en veel enthousiasme kun je ver komen. Maar je kan ook tegen zaken aanlopen waar je geen verstand van hebt, waardoor je niet verder komt. Daarom hebben wij  kenniskaarten en werkboeken gemaakt. Deze bieden praktische informatie die je verder helpen. Bijvoorbeeld over het opzetten van een goed projectplan. Of tips om je initiatief te financieren. Maar ook om manieren te vinden waardoor je jongeren erbij betrekt en hoe je sociale media inzet.