Karavaan van Verbinding

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland organiseerde in de Week tegen Eenzaamheid (30 september t/m 7 oktober 2021) de ‘Karavaan van verbinding’. Op verschillende plekken in Gelderland gingen we het gesprek aan en vonden er leuke en leerzame activiteiten plaats rondom het thema verbinding. In 2022 gaan we hiermee door! We organiseren samen met lokale organisaties meerdere Karvaan-stops in wijken of dorpen in Gelderland.

De karavaan brengt met kunst, muziek, dialoog en plezier vrolijkheid in wijken/buurten en dorpen. Ze viert met bewoners ieders eigenheid door (nieuwe) verbindingen te leggen. In de karavaan is ruimte om je gezicht te laten zien en ook die van de ander te zien. Op deze manier draagt de karavaan bij aan goed en fijn (samen)leven in wijken waarin iedereen meetelt, mee mag doen, zijn wie je bent en houden van wie je wilt.

Sluit aan bij de Karavaan van verbinding

Ben jij een inwoner die meer verbinding wilt in jouw dorp of wijk en wil je graag dat de Karavaan bij jou neerstrijkt? Of werk jij bij een organisatie in een dorp of wijk en zie je dat er behoefte is aan meer verbinding? Sluit dan aan bij onze karavaan!