JAARLIJKS TERUGKEREND

De Leefbaarheidsalliantie organiseert ieder jaar een aantal vaste evenementen. Ieder evenement heeft als doel om jou te inspireren en te motiveren om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in Gelderland. Lees hieronder meer over deze evementen!

ZOMERCONGRES

Tijdens het Zomercongres, dat jaarlijks plaatsvindt rond 21 juni, krijg je van diverse sprekers te horen over ‘Klein verzet, Groot geluk’; ofwel over hoe mensen het verschil maken in de wereld, meestal juist door de kleine stappen die gezet worden. Ook zijn er workshops te volgen en is er een sprankelende informatiemarkt. 

IMG_9104.jpg

AFTER SUMMER SCHOOL

Om de zomer goed af te sluiten, organiseren we de After Summer School: een week lang bieden we onze workshops kosteloos aan, aan inwoners van Gelderland. Van leren fondsen werven tot zakelijk tekenen en van creatief denken tot het opstellen van een business plan.

IMPACT-5.jpg

IMPACT INSPIRATIEFESTIVAL

Speciaal voor jongerenwerkers en initiatiefnemers van jongerenprojecten organiseren we jaarlijks het IMPACT festival. Inspirerende sprekers en praktische workshops vormen de kern van dit evenement, met altijd ruimte voor een verassend element!

MEER VAN ONS AANBOD?