1/3

DIT DOET DE LEEFBAARHEIDSALLIANTIE

De Leefbaarheidsalliantie is er voor alle Gelderlanders die iets willen betekenen voor hun wijk, buurt of dorp. Voor inwoners die zich inzetten voor een veilige, sociale en duurzame plek om te wonen en te leven. Kortom: voor iedereen die de wereld een beetje leefbaarder wil maken.  

 

De Leefbaarheidsalliantie kan daarbij helpen. Bijvoorbeeld bij het vertalen van een idee naar een onderbouwd plan, bij het zoeken naar financiering of het werven van vrijwilligers. Maar denk ook aan advies bij het opstellen van een communicatieplan.  

 

Eigenlijk hebben we alles in huis om jou te helpen je plannen voor jouw buurt, wijk of dorp te realiseren. Nieuwsgierig? Op deze website vind je een hoop informatie, maar neem ook gerust contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw plan! 

OP ONZE WEBSITE

Welkom op de website van de Leefbaarheidsalliantie. Op deze website vind je informatie over wat wij doen en waarom, maar vooral ook wat we voor jou kunnen betekenen. Je vindt hier informatie over bewonersinitiatieven, wat dat precies zijn en allerlei praktische tips om jouw idee of initiatief verder te helpen. 

 

Wil je nog meer weten, of een persoonlijk gesprek met ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen.  

DIENSTEN

Ons werk

Kijk wat we al gedaan hebben

Kennis

Ontwikkel jouw skills

Agenda

Kom naar een evenement

UITGELICHT VERHAAL:

HOOGBEGAAFD IN ARNHEM

Voor ouders van hoogbegaafde kinderen is het vaak een zoektocht om er achter te komen wat er met hun kind aan de hand is.

 

In Arnhem willen een aantal ouders dat er meer aandacht komt voor hoogbegaafdheid. Zodat het voor hoogbegaafde kinderen fijner wordt om in Arnhem op te groeien. En om de zoektocht voor andere ouders makkelijker te maken. Ze hebben de leefbaarheidsalliantie gevraagd daarbij te ondersteunen.

 

De ouders hebben allerlei ideeën om hoogbegaafdheid op de Arnhemse kaart te zetten. De leefbaarheidsalliantie helpt deze ideeën te structureren. Waar gaan we eerst mee aan de slag? En wie pakt wat op? Met behulp van online platform Part-up communiceren de ouders met elkaar. Het biedt ook de mogelijkheid om het netwerk steeds verder uit te breiden. Geïnteresseerden kunnen zich bij Part-up aansluiten.

SAMEN AAN DE SLAG?

CONTACT

vraag@leefbaarheidgld.nl

© 2020 Leefbaarheidsalliantie Gelderland I Privacyverklaring

logo-leefbaarheidsalliantie.png
  • White Houzz Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • Spotify
  • White YouTube Icon